MENU

Appartementen en studio's te huur in Torremolinos Carihuela

Voor een geslaagde en zonnige vakantie aan de Costa del Sol

La Carihuela

Carihuela,Torremolinos huur een appartement of studio voor een zon overgoten geslaagde vakantie aan zee.

Carihuela is een gezellig vissersplaatsje aan de Costa del Sol.De boulevard van Carihuela is levendig en verkeersvrij en loopt door in de boulevard van Torremolinos. Ook andere gemoedelijke straatjes zijn autovrij. In Carihula is zeer weinig hoogbouw aanwezig dit in tegenstelling tot Torremolinos. Van heinde en ver komt men naar Carihuela om van heerlijke visgerechten te genieten. In het straatje achter de boulevard vindt men lage, witte, soms piepkleine vissershuisjes en een aaneenschakeling van sfeervolle terrasjes, winkeltjes, tapasbars, pubs, tearooms en (vis-)restaurants.

Ligging:

La Carihuela ligt aan de zuidkust van de Costa del Sol van Spanje, in een vlakke soms licht hellende omgeving. Afstand tot Torremolinos 1 km, Malaga 14 km en naar de luchthaven 10 km. In de omgeving van Carihulela liggen schilderachtige dorpjes als Arroyo de la Miel, Benalmadena-dorp en het pittoreske bergdorpje Mijas allen per openbaar vervoer bereikbaar. Binnen een straal van 200 km liggen wereldberoemde steden als Sevilla, Cordoba en het veel bezongen Granada met vele historische gebouwen die getuigen van hun glorieuze verleden, alsmede bekende plaatsen als "los Pueblos Blancos"(=de witte dorpjes) Coin, Ronda, Fuengirola, Marbella, Malaga en de omstreden Britse kroonkolonie Gibraltar.

Strand:

Het strand van Carihuela is 2300 m lang. Het loopt door de wijken Carihuela en Montemar, van De Rots (Castillo de Santa Clara) tot de jachthaven van Benalmadena en het loopt vrij geleidelijk af in zee af. Uiteraard worden er ligbedden, parasols, waterfietsen en bananaski verhuurd. Tevens zijn er douches, en niet te vergeten de zeer gezellige chiringitos, dit zijn strandtentjes die op het strandgelegen zijn en waar men heerlijk een hapje kan eten of iets drinken.

Uitgaan:

In Carihuela  zijn sfeervolle terrassen, gevarieerde bars, pubs, tearooms, ijssalons, talrijke (Nederlandse) eetgelegenheden, discotheken, disco’s pubs, bowlings en nachtclubs kortom voor ieder wat wils.

Verhuur van auto´s:

Huur van een auto kan veilig en voordelig geregeld worden bij een van de vele plaatselijk autoverhuurbedrijven, en met een routebeschrijving op zak zult u zeker uw weg vinden. Ook is er de gelegenheid om scooters, bromfietsen, fietsen en motorfietsen te huren.

Groetjes

Pieter & Mariella

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Santa Clara